top of page

Gustosaitalia

 

Uuden liikeidean syntyessä meidän on luotava sille puitteet, jotta se pääsee kehittymään ja saavuttaa suosiota. 

Ei riitä että idea on hyvä. Tietenkin se on jo mainio alku, mutta toteutuakseen meidän on työstettävä sitä ja löydettävä oikeat kanavat sen esille tuomiseksi. 

Gustosaitalia on aivan varmasti hyvä liikeidea.

Ainutlaatuisen tuotemerkin luominen, jossa korkealaatuinen ”Food” yhdistyy designiin, jonka huolella valikoidut tuotteet ovat korkealaatuisia, jossa kiinnitetään äärimmäistä huomiota yksityiskohtiin sekä imagoon ja jossa ennenkaikkea arvostetaan tuottajia, kerrotaan tarinoita ja saadaan aikaiseksi miellyttäviä tunnetiloja, on epäilemättä suurenmoinen projekti, mutta sekään ei vielä riitä.

Yhä enemmän globaalistuvassa maailmassa, jossa on vaikeaa saada huomiota uutuuksille, olemme päättäneet tuoda tuotteemme esille hieman eri tavalla, uusia kanavia pitkin. Tarkoituksemme on yrittää välittää viestimme ihmisille, joilla vielä riittää haluja ja mielenkiintoa yhdelle elämän suurimmista nautinnoista.

 

GUSTOSAITALIA Srl
Made in Italy, Made for Italy

 

DottorVino ja Gustosaitalia yhdessä edustavat italialaisia erikoisuuksia ja pientuottajien gastronomisia herkkuja. DottorVinon toimitiloista löytyy myös Gustosaitalian ainut showroom. Sieltä löydätte suuren osan tuotteista sekä voitte tehdä tilauksia.

 

 

 

 

Tule ja tutustu Gustosaitalian maailmaan.    

  • logo GUSTOSAITALIA.jpg
bottom of page